Прескокнете до содржината

ДомаФорум

  • Форум
  • Тема
  • Објави
  • Последна објава
  • Дримленд форум

    Благодарение на мотото „размисли глобално, дејствувај локално“, младите ќе можат да кажат „Градиме одржлив европски форум за иднината“ ..

   Форумот Д.Р.E.A.M.ЛЕНД е отворен за сите млади луѓе од Европа и светот за да можат да го слушнат својот глас.

  • 8
  • 18
  • пред 1 month, 1 week

   Henrysnady